Laman utama » Pameran » Kebaikan Paip Getah Berbusa dan Lapisan Getah Berbusa
Kebaikan Paip Getah Berbusa dan Lapisan Getah Berbusa

1. Perlindungan Alam Sekitar
Paip dan lapisan getah berbusa kami tidak mengandungi klorida atau florida yang berbahaya alam sekitar kita. Ini telah mematuhi sijil alam sekitar antarabangsa ISO14000. Oleh itu, bahan pencemar tidak akan dihasil semasa memasangkannya atau mengguna produk ini.

2. kekonduksian Terma Rendah
Getah ialah sejenis bahan penebatan menjimat tenaga yang berkualiti tinggi. Dengan kekonduksian terma yang rendah, ia boleh mengasing sejuk dan pansa dan juga menghalang pemeluwapan.

3. Prestasi Ringtang Api yang Cemerlang
Paip dan lapisan getah berbusa kami dihasil daripada bahan mentah yang mengandungi komponen boleh mengurang asap dan bahan rintang api. Asap hanya dihasil sikit sahaja jika ia dibakar. Produk ini tidak mencair dalam api. Ia berfungsi memadam sendiri untuk memastikan keselamatan dan kebolehyakinan.

4. Struktur Buih Tertutup
Air susah masuk ke dalam buih dengan struktur buih tertutup ini sebab buih ini mempunyai rintangan kebolehtelapa wap air yang cemerlang.

5. Pengurangan Kejutan
Getah ini mempunyai fungsi elastik dan boleh mengurangkan kejutan dan resonans paip air sejuk dan air panas.

6. Menjimat Ruang
Tebal getah ini hanya 1/3 tebal dari barang penebatan lain, ia boleh menjimat ruang lapang di atas siling dan tinggi dalaman juga boleh ditambahkan.

7. Tempoh Guna yang Panjang
Getah ini mempunyai fungsi rintang cuaca yang cemerlang, rintang penuaan, rintang UV dan rintang ozon. Tempoh guna produk ini amat panjang dan tidak penuaan atau berubah rupa setelah 25 tahun. Ia tidak perlu penyerenggaan.

8. Rupa Yang Rata dan Teratur
Paip dan lapisan getah berbusa kami berfungsi elastik bagus, lancar permukaan dengan tekstil yang lembut. Ia tidak berubah dan cantik walaupun dipasang ke komponen tidak teratur seperti paip siku, sambungan tiga, injap dan barang lain-lain.

9. Pemasangan Senang dan Cepat
Pemasangan paip dan lapisan getah berbusa ini amat senang dengan tekstile lembut dan tidak perlu lapisan sampingan lain. Paip getah berbusa boleh ditarik keluar senangnya dari paip logam dan boleh dipotong dan masukkan ke paip logam dengan glu. Selain itu, lapisan getah berbusa juga boleh dipotong dan glu ke dalam injap, sambungan tiga, paip siku dan komponen yang kompleks lain. Ia boleh memastikan tidak membocor dalam seluruh sistem. Oleh itu, ia boleh menebat haba dalam sistem. Oleh itu, penyekat wap dan penutup perlindungan yang mendatangkan masalah dalam pembinaan tidak diperlukan jika memakai getah yang cemerlang ini.