Laman utama » Tentang kami

Ecofox Insulation Import & Export Company Ltd. ialah penghasil bahan penebatan haba yang paling besar dalam China dan penghasil wul kaca yang paling besar dalam Asia. Kami mempunyai 12 talian pengeluaran wul kaca automatik yang boleh menghasil 100,000 tons ( 12000 40HQ containers) wul kaca setahun. Kami mempunyai 75% share dalam pasaran tempatan dan 70% share pengeksportan dalam China. Produk kami juga dieksportkan ke lebih 60 negara-negara.

Syarikat kami mempunyai bilik makmal penebatan haba di dalam China dan juga sistem pengawalan kualiti yang sempurna. Kami membeli kelengkapan penghasilan dari Italy untuk mendapat kualiti cemerlang. Setiap kelompok produk penebatan haba akan diujikan dengan proses kemuncak pengujian yang ketat. Prestasi dan indeks produk kami semua memuaskan piawai kelas antarabangsa. Sebenarnya, syarikat kami ialah hanya syarikat dalam China yang mengguna mesin penekanan sheet felt baling automatik yang boleh memastikan produk kami dibungkus dengan teliti dan bagus.

Wul kaca kami telah dianugerahkan pelbagai sijil seperti CE CN13162, ASTM, SAI-GLOBA, ASNZ4859.1, A1, MSDS dan juga sijil-sijil nasional China. Kami juga bekerjasama dengan Owens Corning yang adalah penghasil wul kaca pertama dalam dunia ini. Kami juga membekal servis penghasilan OEM kepada syarikat wul kaca terkenal di dunia ini. Produk wul kaca kami digunakan dalam Stadium Bird Nest di Olympics Beijing pada 2008, pavilion di Expo Shanghai pada 2010 dan bangunan-bangunan kerajaan Australia. Pada 2010, wul kaca kami juga dipilih dalam senarai produk dalam project kejuruteraan perumahan oleh kerajaan Australia.

Syarikat kami berlokasi di kampong Liuge kawasan Langfang di negeri Hebei yang adalah pusat penghantaran bahan penebatan haba yang terbesar di China. Kami dinamakan sebagai penghasil bahan penebatan haba terbesar di China sejak tahun 2006 ( wul kaca dan getah berbusa).

Servis
Kami boleh membekalkan sampel jika pelanggan bayar caj tambang muatan. Masa tunggu agak 7 – 14 hari. Kami akan memberikan servis sokongan telefon dan pemampasan bagi masalah kualiti dalam tempoh guanrantee kualiti. Selain itu, kami boleh mengcatkan logo yang diberi oleh pelanggan. Perkhidmatan OEM juga boleh dimintakan di sini.