Wul Kacal, Glass Wool

Laman utama » Produk » Wul Kacal

Wul kaca emparan ialah sejenis bahan filamen yang dihasil dari kaca lebur dengan teknologi peniupan emparan dan disembur dengan thermosetting resin. Setelah proses pengawetan terma, ia boleh dihasil menjadi produk multipurpose.

Fiber di dalam produk ialah panjang dan nipis dengan pekali kekondiksian haba rendah. Ia boleh menghadkan udara dan menghentikan kadar flow, oleh itu ia dapat menghapuskan pindahan haba udara semasa penghantaran bunyi dilemahkan, dan mencapai penebatan terma dan penyerapan bunyi.

Produk kami luas digunakan dalam pembinaan, kejuruteraan kimia, metalurgi, kuasa elektrik dan bidang lain-lain. Ia dihasil secara gulung atau papak. Papan wul kaca dihasil dengan mengguna pengikat thermosetting wul kaca dengan penekanan dan pemanasan. Ia adalah sejenis bahan pilihan untuk penebatan haba, penyerapan bunyi dan pengurangan bising di dalam kebinaan keluli.

Kebaikan
1. Produk kami mempunyai prestasi penebatan haba dan penyerapan bunyi yang kuat bagus. Ia tidak dapat dibakarkan, tidak ada toxik dan rintang kakisan. Ia mempunyai berat yang lebih ringan, pekali kekonduksian terma yang rendah, kadar penyerapan kelembapan yang rendah dan kestabilan kimia yang bagus.
2. Ia amat ringan dan boleh mengurangkan berat bangunan.
3. Fibernya kurus dan panjang yang tanpa bebola sanga boleh memastikan prestasi tahan kejut dan penyerapan bunyi yang lebih bagus selama tempoh penggunaanny.
4. Produk kami amat senang dan cepat semasa dipasangkan.
5. Penghantaran dan storan yang amat senang untuk mengurangkan belanja-belanja.

ECOFOX GLASS WOOL ialah satu pembekal wul kaca berpengalaman dalam China. Kami membekal pelbagai jenis produk termasuklah blanket wul kaca penyamanan udara, paip getah berbusa, paip getah berbusa, batt wul kaca dan wul kaca berwarna-warna.

Nama Berkaitan
Penghasil fiber kaca penebatan | Penebatan Terma | Penyerapan Bunyi Bangunan | Bahan Pembinaan