Blanket Wul Kaca, Glass Wool Blanket

Laman utama » Produk » Wul Kacal » Blanket Wul Kaca
  • Blanket Wul KacaDengan kekonduksian terma rendah dan fiber dalaman yang panjang dan kurus, wul kaca boleh menghalang pengaliran udara dan pindahan haba. Ia pun boleh melemahkan transmisi bunyi. Wul kaca emparan dibahagikan ke papan wul kaca dan blanket wul kaca. Blanket wul kaca boleh dibahagikan ke jenis telanjang dan jenis kerajang.
  • Blanket Wul Kaca Terajang Pelbagai bahan salut dibekalkan sini, iaitu kerajang memkuatkan, kerajang aluminium berlubang, polypropylene putih, fiber kaca hitam dan lain-lain. Bahan tahan tembuk boleh digunakan senangnya di atas permukaan blanket wul kaca. Ia mempunyai kekuatan tensile yang tinggi dan kekuatan pecah yang bagus di blanket ini.
  • Blanket Wul Kaca Penyaman Udara Blanket wul kaca penyaman udara boleh mengekalkan haba berefisien untuk sistem penyaman udara, oleh itu penggunaan kuasa dan kos dikurangkan. Ia pun mempunyai fungsi penyerapan bunyi. Dengan berat yang lebih ringan, ia pun boleh mengurangkan berat bangunan. Tambahan pula, produk ini boleh dihasilkan amat cepat untuk mencapai tempoh menghasil yang pendek.

Blanket wul kaca ialah sejenis bahan terbagus untuk menebat haba dan menyerap bunyi di dalam bangunan struktur keluli. Ia dibahagikan ke jenis telanjang dan jenis kerajang. Ia luas digunakan dalam bangunan industri, gudang, pusat pameran, pusat membeli-bela, taman permainan dalaman, stadium dan tempat-tempat lain.

Wul kaca mempunyai struktur dalam yang gembur dan mengandungi fiber kaca berjalin dan pori yang banyak. Fiber panjang dan nipis ini mempunyai pekali kekonduksian haba yang rendah dan mengurangkan kekondusian haba dan memerangkap udara untuk menghalang olakan pindahan haba.

Indeks Prestasi
Item Unit Indeks Standard
Kepadatan Kg/m3 10-80 GB/T 5480.3
Diameter fiber purata μm 5-8 GB/T5480.4
Kandungan air % ≤1 GB/T16400-2003
Gred mudah kebakaran
Tidak membakar Gred A GB 8624-1997
Suhu mengecut semula 250-400 GB/T 11835-2007
Kekonduksian terma W/m·K 0.034-0.06 GB/T 10294
Hydrophobicity % ≥98 GB/T 10299
Kadar menyerap kelembapan % ≤5 GB/T5480.7
Pekali menyerap bunyi
1.03
Cara kebuk talun, 24kg/m3, 2000Hz
GBJ47-83
Kandungan kemasukan sanga % ≤0.3 GB/T5480.5

Kebaikan Blanket Wul Kaca
Disahkan CE
Tidak mudah kebakaran
Kekonduksian terma rendah
Kadar menyerap kelembapan yang rendah
Stabil kimia yang bagus
Keanjalan melantun yang cemerlang, boleh balik ke level asal dalam 24 jam setelah mengeluar barang dari pek vakum

Pembungkusan
Pembungkusan standard: plastik beg + beg tenunan
Pakej optimum 1: LDPE, HDPE
Pakej optimum 2: pembungkusan mampatan

ECOFOX GLASS WOOL ialah satu penghasil blanket wul kaca profesional dalam China. Pelbagai jenis produk yang kami boleh bekal adalah papan wul kaca, blanket wul kaca salut kerajang, lapisan getah berbusa, batt wul kaca dan lain-lain.

Nama Berkaitan
Pembekal Blanket Kaca Fiber | Panel Siling Kekuatan Tinggi | Bahan Penebatan